Wie zijn wij?

Kabels4you.nl is service, kwaliteit en meer. Kabels4you is jong en dynamisch.

Sinds 2014 zijn we begonnen met de webshop en hebben gemerkt dat het niet enkel gaat om de goedkoopste te zijn, maar ook service gericht en meedenkend te zijn, zodat u als klant 100% tevreden bent.

Kabels4you kan u adviseren en samen met u een passende offerte opstellen. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Wij zijn up-to-date en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij het meest recente aanbod doen. Ons assortiment bestaat daarom ook niet alleen uit kabels, maar ook uit aanverwante artikelen zoals voedingen en omvormers, reisstekkers, telefoonbenodigdheden, muurbeugels, verlichting, gereedschap, auto-accessoires, beveiligingstoepassingen, batterijen, accu's en gadgets.

Maar Kabels4you.nl gaat ook verder. Zo kan kabels4you.nl ook servers en Cisco netwerk apparatuur leveren met uitstekende garanties condities.

Kabels4you.nl, is veel meer dan alleen kabels!

www.kabels4you.nl is een webshop met zowel een breed- als een diep-assortiment aan kabels en meer. Met andere woorden, wij bieden kabels aan op zeer veel verschillende gebieden (breed) en per kabel kunt u kiezen uit o.a. verschillen in kwaliteit, lengte en design (diep).
Naast kabels vind u op de site ook een ruim assortiment aanverwante artikelen waaronder:

Computer kabels, computer accessoires, netwerk accessoires, USB accessoires, voedingen en omvormers, 
reisstekkers, loeplampen, kabels per meter of op rol, spelcomputer accessoires, audio kabels, audio accessoires, luidsprekerkabel, TV & video kabels, muurbeugels, HDMI producten, antenne accessoires, satelliet accessoires, 230V aansluitmateriaal, telefoon benodigdheden, connectoren en stekkers, camera benodigdheden, GSM, iPhone, iPod en iPad toebehoren, draadloze oplossingen, auto accessoires, verlichting, gereedschap, beveiligingstoepassingen, batterijen en accu's, stofzuigerzakken, gadgets, Dell en HP rackservers, Dell en HP Enclosures, Balde servers en Cisco netwerkapparatuur.

Bij ons vindt u niet alleen de juiste kabel, ook voor al uw aanverwante zaken kunt u bij Kabels4you.nl terecht!

Overige bedrijfsinformatie

Kabelsyou.nl is onderdeel van Ict4you Solutions te Brunssum.

Kabels4you
Prinses Beatrixstraat 50
6441 AJ, Brunssum 

KvK nummer: 61402273
BTW nummer: NL854327332B01

To Top